Cadeautjestijd, omdat het kan/moet?

Posted on by on december 31st, 2014 | 0 Comments »

kerstcadeauEerlijk is eerlijk, een vrouw houdt wel van een cadeautje van tijd tot tijd. Maar ik ben zelf eerder fan van spontane cadeaus in plaats van op die tijdstippen dat we quasi ‘verplicht’ worden om cadeaus te kopen voor elkaar.

Maar goed, toch doe je het natuurlijk he. Ik heb zelf wel het geluk ermee dat mijn man een hele gemakkelijke is (op vlak van cadeautjes dan toch…!) dus meestal koop ik die iets kleins, een waardebon voor iets algemeens, Mediamarkt of Coolblue of zo. Ik was het van plan om dat dit jaar ook weer opnieuw te gaan doen tot ik hem enkele weken geleden hoorde zagen dat hij wat door zijn goede hemden aan het geraken is. Ik dacht bij mezelf dan zal ik het nuttige dan maar bij het aangename koppelen en eens op zoek gaan naar een waardebon in een kledingwinkel of zo. Na wat rond te zoeken kwam ik uiteindelijk bij Formen uit, die blijkbaar buiten hun gewone winkels ook online hun hemden verkopen, handig!

Oh, en wat ik zelf heb gekregen? Een heerlijk verwenweekendje in het wellnesscentrum hier in de buurt! Ik hou van mijn schat toch wel haha 🙂

« Dagje heel goedkoop winkelen in Antwerpen
Crazy Cat Lady »

No Comments