Dagje heel goedkoop winkelen in Antwerpen

Posted on by on oktober 20th, 2014 | 0 Comments »

IShopping geldk ben niet meteen een shop-a-holic maar af en toe ga ik toch eens graag de stad in om wat winkels af te gaan in Antwerpen op zoek naar wat nieuwe kleding. Meestal vind ik wel iets perfect naar mijn zin om kom ik met een heel nieuw ensemble en enkele honderden eurootjes lichter terug thuis maar met een zeer goed gevoel.

Maar deze zaterdag was op zich wel een heel gekke dag. Ik heb denk ik zowat de hele stad afgelopen op zoek naar iets ideaals en hoewel er een paar dingen matig mijn interesse konden wekken, was het uiteindelijk toch niet goed genoeg of te duur naar mijn zin. Heb heel de Meir afgewandeld, heel de Grand Bazar afgezien en uiteindelijk heb ik niets maar dan ook niets gekocht.

Of toch wel! Na het lange shoppen was ik wel moe (en had ik honger gekregen) en heb ik mezelf maar getrakteerd op een salade in Lombardia van de immer sympathieke Alain Indria. Ook daar wist ik niet meteen waar ik zin in had (echt een rare dag eigenlijk) maar heb ik ze me gewoon maar iets laten aanraden, het heeft toch wel gesmaakt!

Misschien volgend weekend eens een tweede shoppoging ondernemen 🙂

 

 

« Levensechte poppen…
Cadeautjestijd, omdat het kan/moet? »

No Comments