Levensechte poppen…

Posted on by on augustus 1st, 2014 | 0 Comments »

…met nadruk op levensecht. Bah, ik schuim de laatste tijd nogal graag andere blogs af op zoek naar nieuwtjes en leuke dingen om te lezen. Je weet nooit wat je er tegenkomt en je leert er altijd iets bij, dus waarom ook niet? Maar onlangs kwam ik terecht op een Hollandse blog, genaamd vrouwblog.nl, iemand daar al van gehoord? Het is een heel diverse blog, waarop je verschillende onderwerpen hebt, zoals eten & drinken en mode & beauty. Ideaal voor iedere vrouw dus 🙂 .

Maar… onlangs las ik er dus iets wat ik een beetje griezelig vond. Ik las namelijk een artikel over een vrouw, Tammy Pickford afkomstig uit Engeland, die zich bezighoudt met het maken van poppen. Op het eerste gezicht niets mis mee, toch? Inderdaad, tot daar ben ik het met je eens. Maar zij gaat nog een stapje verder: ze maakt er levensechte versies van, die lijken op baby’s.

Levensechte baby’s, met moedervlekjes, adertjes, rimpels en andere lichaamstrekken. En daar stopt het niet bij: wat had je bijvoorbeeld gedacht van een ziekenhuisbandje en een echte pasgeborenen geurtje? Voilà, net dat bedoel ik. Gaat dat niet iets te ver? Ik bedoel, ik heb een rijke fantasie en dat is nog zachtjes uitgedrukt en ik sta ook open voor zo goed als alles, maar dit? Neen, ik vind het eerder aanstootgevend dan aantrekkelijk. En jij?

levensechte popAls je je er niets bij kan voorstellen, dan moet je maar eens eventjes naar deze afbeelding kijken. Zeg nu zelf: een stapje te ver toch? Je zou haast je eigen pasgeboren baby er niet van kunnen onderscheiden… En ze zijn nogal kostelijk ook met een prijs die gaat tot zo’n 300euro. Een eenvoudige en normale pop bij Bart Smit lijkt me dan toch net een iets goedkopere én minder griezelige oplossing voor je kind!

« Wijnproeverij met het werk!
Dagje heel goedkoop winkelen in Antwerpen »

No Comments