Wijnproeverij met het werk!

Posted on by on augustus 8th, 2013 | 0 Comments »

Op het werk hebben ze samen met een bekende Lierse wijnhandelaar een wijnproeverij georganiseerd, en het was een hele belevenis. De proeverij was prachtig gedaan, met een goede opbouw die startte met aperitiefwijnen en eindigde Faiveley Mercurey 2011met lekkere dessertwijnen. Tussendoor mochten we proeven van zo’n 20 wijnen met een prachtige combinatie van achtergronduitleg en hier en daar wat leuke wijninformatie…

De Crystal champagne was lekker, maar van de champagnes was de Lallier Grande Réserve mijn absolute favoriet. Een heerlijke champagne met subtiele aroma’s. Top!

Bij de rode wijnen was ik erg verrast. De lekkerste wijnen in de “blinde test” waren voor mij altijd de bordeaux wijnen. Ik weet niet meer exact welke, maar ze hebben een grote selectie rode bordeaux wijnen op hun website, dus ik heb er meteen enkele besteld om te gaan zoeken naar mijn favoriet! Op de officiële website is nog meer te vinden, maar goed, ik laat me graag leiden door experts!

Bij de witte wijnen was deze mijn favoriet. Niet goedkoop, maar overheerlijk en van een écht prestigieus wijnhuis. Altijd leuk om op de tafel te zetten als er bezoek is!

« Boys and their toys…
Levensechte poppen… »

No Comments